|  | TecnoLan | Tekninen valvomopöytä
  Räkinvalvonta   KVM & HMI   Valvomot   Ergonomia   Yhteydenotto  

Valvomokalusteet

Valvomoissa tekniikan integrointi kalusteisiin on avain toimivaan kokonaisuuteen. Gesab valvomokalusteissa ergonomia ja toimivuus yhdistyvät modulirakenteeseen. Toteutettuja kohteita löytyy porttivalvomoiden pöydistä 24/7 operaatiovalvomoiden kalustuksiin.

Valvomokalusteissa tärkeää on käyttömukavuus, ergonomia ja rakenteen joustavuus - valvomotila elää ja kalusteiden tulee muuttua mukana. Valikoimastamme löytyy vaihto kaikkiin tarpeisiin; Advantis Trading-saleihin ja 24/7 valvomoihin; TecnoLan teknisiin IT- ja valvomo -tiloihin; ADN Trading ja työpiste käyttöön.

TecnoLan'in runkojen (>1 tn) ja hyllyjen (<300 kg) kantokyky on mitoitettu palvelimien ja vanhojen CRT-monitorien mukaisiksi. Tärkeä ominaisuus ovat jalkoihin integroidut kaapelikourut ja vapaasti sijoitettavat vaaka-kourut joihin mahtuvat myös muuntajat ja pistokelistat. Tietokoneiden siirryttyä räkkeihin, on TecnoLan löytänyt tiensä tekniseksi valvomokalusteeksi teollisuuteen, portti-/turvavalvomoihin sekä studioihin.

Gesab Advantis vastaa verkotetun työpisteen tarpeisiin; pistorasiat, kaapelointi ja sähköistys voidaan sijoittaa piiloon, sinne missä niitä tarvitaan. Advantis järjestelmä muokkautuu moneksi; CallCenter, Verkoston valvomohuone, Toimisto tai Neuvotteluhuone;

TecnoLan on ↑ Tekninen valvomopöytä, tai kaapein ja hyllyin varustettu ↵ Järjestelmäkaluste.

Advantis kalusteista voidaan toteuttaa ↑ Kaarevia pöytiä. Soveltuu myös suuriin ↵ 24/7 valvomoihin.

©2012 scanmagnetics oy  •  puh. 09-271 2200, fax. 09-271 2210  •  all rights reserved, all trademarks acknowledged