| ZonePod GSM | CL-Amp KIT | Räkinvalvonta -ratkaisut
  Räkinvalvonta   KVM & HMI   Valvomot   Ergonomia   Yhteydenotto  

Environmental monitoring - Ympäristön valvonta

Räkissä ympäristötekijöistä, lämmöstä, kosteudesta ja tärinästä kehittyy ongelmia nopeammin ja vakavampina kuin koko konehuoneen tasolla. Lisäksi isoissa konehuoneissa hälytyksiä syntyy satoja päivittäin, räkinvalvonta lyhentää merkittävästi reagointiaikaa kun hälytykset on priorisoitu ja ongelmakohta paikallistettu.

ZonePod GSM tuo ympäristötekijöiden valvonnan tiloihin, joissa ei ole valmista tietoliikenneverkkoa, ainakaan tietokonehuoneiden IP-yhteyksien tasoisena. ZonePod toimii myös ATK-tilojen "2nd line of defense" -ratkaisuna, yhdistäen GSM-, lankalinja- ja IP-hälytyssiirrot yhteen laitteeseen. Näin ZonePod sopii täydellisesti varmistus järjestelmäksi IP-pohjaiselle ympäristönvalvontajärjestelmälle. Sovelluskohteina esimerkiksi varastot, tukiasemien laitetilat, viinikellarit, tuotantohallit ja teollisuuslaitosten moninaiset ja usein sokkeloiset automaatio-tilat.   Nopea asennus: > Laite paketista seinälle > Puhelinlinja ja SIM-kortti paikalleen > Automaattisesti tunnistuvat snap-on anturit kiinni > Raja-arvojen syöttö > Puhelin-numerot (max. 10) > Mahd. viestien nauhoitus => Valmis !

CL-Amp virrankulutuksen ja -arvojen seurantaan ilman järjestelmän alasajoa. Pihti sähkönsyöttö-kaapelin ympärille ja seurantatietoja alkaa kertyä.

↑ ZonePod GSM: valvonta GSM-/lankalinjan kautta - Backup.iksi IP pohjaisille järjestelmille ↵ Vesisensori.

↑ IP-ohjattava ja kytkettävä Virtalista
↵ Power Hawk valvonta- ja virranohjaus järjestelmä.

©2012 scanmagnetics oy  •  puh. 09-271 2200, fax. 09-271 2210  •  all rights reserved, all trademarks acknowledged